راهنمائی‌های عملی

جهت سوراخکاری، ترمز تنظیم (29) را آنقدر باز کنید تا دسته ی چرخان (17) آزادانه حرکت کند. دسته ی چرخان پایه دریل را محکم نگهدارید تا از پایین آمدن ناخواسته ی دریل جلوگیری کنید.

با دنده 1 و سرعت کم سوراخکاری را شروع کنید تا سرمته بدون لرزش در قطعه کار قرار گیرد. سپس در صورت نیاز دنده 2 را بکار برید.

میزان فشار وارده هنگام سوراخ كردن را متناسب با قطعه كاری كه می خواهید سوراخ كنید، هماهنگ كنید. فشار سوراخ كاری را یكنواخت حفظ كنید. مته الماسه را گاهی كمی از داخل سوراخ بیرون بكشید، تا با این كار گل و لای و یا گرد و خاك سوراخ كاری از مابین اجزاء الماس آن خارج شود.

بوسیله ی دسته ی چرخان (17) ابزار برقی را تا عمق سوراخکاری دلخواه به پایین بکشید. بعد از آن به عقب برگردانید، بطوریکه سر مته کاملاً دیده شود.

جهت رسیدن به بیشترین طول کاری، بایستی گوه را به محض پر شده با سرمته خالی کنید. سپس سرمته را دوباره در محل سوراخکاری فرو کنید و تا بیشترین عمق سوراخکاری را ادامه دهید.

در صورت گیر کردن یا بلوکه شدن سرمته، حرکت محور متوقف می شود. در این صورت ابزار برقی را بی درنگ خاموش کنید تا از بروز فرسایش و گرمازایی جلوگیری نمایید.

بوسیله ی یک آچار تخت مناسب، سرمته را با به چپ و راست راندن جدا کنید. در این حین ابزار برقی را از محل سوراخکاری بیرون آورید.

در صورت فراتر رفتن بار مجاز، ابزار برقی شروع به لرزیدن می کند. فشار بار را کاهش دهید تا ابزار برقی دوباره عادی کار کند.

در صورت عدم کاهش فشار، ابزار برقی خود به خود خاموش می شود. پس از آن می توان ابزار برقی را دوباره روشن کرد، ولی بایستی با فشار کم کار کرد.

سوراخکاری تر: بگذارید کمی پس از سوراخکاری، آب جریان داشته باشد تا براده های ناشی از سوراخکاری بین سر مته و ته مته شسته شود.

چنانچه مغزی سوراخ در داخل مته الماسه محكم گیر كرده باشد، در اینصورت با وارد آوردن یك ضربه بوسیله یك قطعه چوب نرم و یا یك قطعه پلاستیك روی مته الماسه، مغزی را از آن جدا كنید. در صورت لزوم، مغزی مته را بوسیله یك میله، پیچ گوشتی یا اشیاء مشابه، از مته الماسه جدا كنید و آنرا بیرون آورید.

نکته: با اشیاء سخت به سر مته شربه وارد نکنید (خطر از شکل افتادن)!