Ikke etterlat noe

Annet enn et godt inntrykk

Som håndverker forventes det en ting av deg: rent og pent arbeid. Vårt Bosch Click & Clean-system hjelper deg med det – uansett om du jobber med råbygg, oppussing, sanering eller bebodde rom.

Bosch Click & Clean-system – 3 fordeler:

1. Du kan arbeide raskere og mer presist fordi du har fri sikt til arbeidsflaten og slipper å bruke tid på rengjøring etterpå. Dette har også kunden glede av.

2. Du skåner helsen fordi skadelig støv blir sugd opp med en gang.

3. Levetiden til verktøy og tilbehør forlenges fordi støvet blir sugd opp med en gang og dermed ikke kommer inn i motoren eller tilbehøret.

En ren arbeidsplass er så mye mer enn å gjøre et godt inntrykk på kunden. En støvfri omgivelse skåner både verktøy, tilbehør og helsen din. I tillegg sparer du tid fordi du slipper rengjøringen etterpå.

Rent og pent med andre ord.

For at alt skal stemme,

har vi sørget for at alt passer sammen.

Et system som gjør arbeidet lettere for deg:

Bosch støvsugere, tilbehør og avsugsystemer utvikles av samme produsent og er perfekt tilpasset hverandre. Systemdelene og tilbehøret som eksempelvis L-BOXX går sømløst over i hverandre og sikrer slik maksimal brukervennlighet. Med Click & Clean-systemet fra Bosch er du ikke bare garantert rent, men også hurtig og ukomplisert arbeidsforløp.