Tehnologie foarte nouă

explicată simplu

Cum funcționează aparatele de tehnica măsurării cu Bluetooth® cu aplicațiile de la Bosch? Ce este nou la nivelele laser multifuncționale și de ce liniile laser verzi sunt mai vizibile decât cele roșii? Îți explicăm aici cele mai noi tehnologii incorporate în aplicațiile și aparatele noastre.

Conectivitate pe șantier

Eficiență mai mare cu Bluetooth®

Vrei să telecomanzi aparatele de măsură cu smartphone-ul și să documentezi în câteva secunde rezultatele de măsurare? Datorită aparatelor de măsură cu Bluetooth® de la Bosch, aceasta nu este o problemă, pentru că aplicațiile Measuring Master și Bosch Levelling Remote te ajută să execuți diverse lucrări în activitatea ta zilnică. Aici afli ce servicii oferă mai exact aplicațiile.

Aflaţi mai multe

GCL 2-50 CG Laser verde

Laser verde

Vizibilitate de patru ori mai bună datorită liniilor laser verZi

Tocmai în condiții de lumină ambiantă puternică liniile laser sunt adesea greu de identificat, astfel încât lucrări precum montarea ferestrelor sau suspendarea tavanelor devin rapid obositoare. Nivelele laser multifuncționale Bosch cu linii laser verzi reprezintă soluția optimă pentru lucru eficient și exact, pentru că liniile laser verzi au o vizibilitate de patru ori mai bună pentru ochiul uman comparativ cu liniile roșii generate de alte aparate comparabile.

De ce este așa și cum se face că Bosch mizează pe diodele laser verzi, îți explicăm aici.

Aflaţi mai multe