A legújabb technológia

egyszerűen elmagyarázva

Hogyan működnek a Bluetooth®-képes méréstechnikai eszközök a Bosch alkalmazásaival? Melyek a kombilézerek újdonságai, és miért látható jobban a zöld lézervonal a pirosnál? Az alábbiakban magyarázattal szolgálunk alkalmazásaink és készülékeink legújabb technológiáival kapcsolatban.

Csatlakozási lehetőség az építési területen

Nagyobb hatékonyság Bluetooth® csatlakozással

Okostelefonnal és táblagéppel távvezérelt mérőműszerek és a mérési eredmények digitális dokumentálása másodpercek alatt? A Bosch Bluetooth®-képes mérőműszereivel nem jelent problémát, hiszen a Measuring Master és Bosch Levelling Remote App alkalmazások segítenek a mindennapi munkád során a legkülönbözőbb feladatok megoldásában. Itt megtudhatod, pontosan mire képesek az alkalmazások.

További információk

GCL 2-50 CG Zöld lézer

Zöld lézer

Négyszeresen jobb láthatóság a zöld lézervonalaknak köszönhetően

Pont a világos környezetben gyakran nehéz felismerni a piros lézervonalakat, így gyorsan nehézkessé válik például az ablakok beépítése vagy a mennyezetek felfüggesztése. A Bosch zöld lézervonalakkal működő kombilézerei optimális megoldást jelentenek a hatékony és pontos munkavégzéshez, mert a zöld lézert az emberi szem négyszer jobban látja, mint a hasonló készülékek piros lézervonalait.

Hogy ez miért van így, és a Bosch miért a zöld lézerdiódákat tartja jobbnak, azt itt magyarázzuk el.

További információk